Information

Medlemsavgifter.

När du fått en faktura på den/de kurser som du har anmält dig till kan det även finnas en uppgift på medlemsavgift om du inte redan är medlem. Årsavgiften 200:- fam. 300:- delas och betalas 1 gång per termin för kursdeltagare. Obs! För familjemedlemmar skrivna på samma adress, finns familjeavgiften delad på max två av fakturorna. Medlemsavgiften är obligatorisk utom på minikurserna.

Ångerrätt, bindning och byte av kurs:

Du har alltid rätt att ångra en kursanmälan inom föreskriven tid, om du gjort anmälan via mail eller telefon. Om du ångrar dig måste du meddela oss.

Vid kursanmälan gjord på klubben i samband med kursstart gäller ej ångerrätten.

Ångrar du en kursanmälan eller känner att den inte är något för dig, MÅSTE du avanmäla dig och då gäller följande.

För kurser med en längd på mer än 3 tillfällen, senast 6 dagar efter kursstart.

För kurser kortare än 3 tillfällen eller med senaste anmälningsdatum, minst 6 dagar före kursstart.

Uppfylls inte kriterierna är du bunden att betala kursen du anmält dig till, då ångerrätten upphört gälla.

Uppfylls kriterierna och avgiften är betald, återbetalar vi beloppet. Vid fullängdskurs (mer än 3 tillfällen) har du alltid möjlighet att byta till en annan kurs under samma termin.

Fullständiga villkor kommer med fakturan vid anmälan.

Motionsdansen:

Motionsdans är en stunds fridans på tisdagar från 18:30-21:00, inriktad på bugg och foxtrot med blandning av nyare och äldre låtar.

Entrén är endast 70 kr. per person. Frukt ingår. Fika finns att köpa i kaféet. Alla är välkomna du behöver ej vara medlem för en stunds motion eller bara lite avkoppling. Välkomna.